Alege Hotel Central Ineu pentru cazare in Ineu

hotel central ineu

Va recomand sa vizitati Ineul, un oras din vestul tarii , din fosta regiune Crisana, la doar 57 de km de Arad, daca vii pe sosea sau la vreo 62 de km de Arad, daca vii cu trenul. Ineul are un parc dendrologic interesant de vizitat, cu arbori vechi de 400 de ani si chiar de 600 de ani unul dintre ei. Parcul dendrologic din localitatea Ineu se intinde pe o suprafata de 12 hectare. Parcul contine dupa cum ziceam, arbori cu o vechime de peste 400 ani si un exemplar mai vechi de 600 ani. Parcul dendrologic este unul dintre cele mai importante obiective turistice din Ineu. Pentru a vizita cat mai multe obiective turistice din Ineu, va recomand sa va cazati cateva zile in Ineu. Daca doriti cazare in Ineu, cautati pe internet – cazare Ineu . Ca una care am fost des prin Ineu, va recomand sa va cazati la cel mai frumos hotel din Ineu pe care-l gasiti usor, pe CazareIneu.ro daca veti cauta – cazare ineu – sau – hotel ineu -, localizat in centrul localitatii Ineu – Hotel Central Ineu.
Hotel Central Ineu va pune la dispozitie o gama completa de servicii hoteliere si un restaurant cu posibilitatea de a organiza nunti, botezuri sau alte evenimente importante din viata dumneavoastra
In restaurant veti avea parte de ospitalitatea specific ardeleneasca, servire atenta si o varietate larga de mancaruri pe toate gusturile, gatite cu atentie de personal cu experienta. Odata cu sosirea primaverii puteti folosi terasa de langa cladirea hotelului, cu vedere spre parcul central al orasului La restaurantul hotelului, puteti servi atat pizza cat si alte preparate din meniul restaurantului hotelului.
Camerele sunt compuse din dormitor cu 2 paturi sau matrimonial, hol si grup sanitar modernizat pentru confortul necesar unui sejur linistit. La Hotel Central Ineu de asemenea, mai beneficiati si de acces nelimitat la Internet prin retea wireless, televiziune prin cablu, telefon, frigider si minibar, aer conditionat etc. Ca sa ajungeti sa va cazati la acest hotel , dupa cum ziceam mai inainte, intrati pe www.CazareIneu.ro si sunati la telefonul de pe site. Alegeti camera dorita, data sosirii, cate zile doriti si sunati, la telefoanele de la contact. Va doresc o sedere frumoasa in orasul Ineu !