Cazare in Praid la pensiunea Csatari

 pensiune praid

Cazare in Praid

Atunci când ajungi în aceasta parte de țară aparținanad județului Harghita, majoritatea va identifică zona cu localitatea Praid. Daca vei dori sa stai cateva zile in Praid , inseamna ca ai nevoie de cazare in Praid. Pentru asta iti recomand sa intri pe internet si sa cauti cazare praid sau pensiuni praid si vei gasi cu siguranta unitatea de cazare in Praid unde iti va face placere sa ai cazare in Praid. In ultimul timp o multime de unitati de cazare in Praid, iti pot oferi o cazare in Praid la standarde occidentale.
Daca nu gasesti nicidecum ceea ce cauti , poti intra pe cazarepraid.info si sa cauti acolo o unitate de cazare in Praid. Județul Harghita are o atractie a sa prin frumusețea multor peisaje de aici. Aici la Praid nu trebuie să ratezi salina care este principala atracție în zonă, Sovata este renumită pentru tratamente balneo-climaterice, datorită numeroaselor lacuri sulfuroase cu temperaturi ridicate ale apei
sărate. Revenind la Praid, aici localnicii au încercat să profite la maxim de dezvoltarea turismului.

Pensiunea Csatari

Pensiunea Csatari situată pe strada Tanarok numărul 1145 este o locație modernă, amenajată rustic.
Este locul ideal de relaxare unde poți alege să te cazezi în clădirea principală sau in câteva căsuțe ideale pentru familii. Se pot caza aici în jur de 50 de persoane în camere simple , duble, triple sau cu patru paturi. Toate camerele dispun de baie cu duș, camere luminoase, tv prin cablu si internet, aer condiționat. Gazdele de aici au investit în îmbunătățirea serviciilor, pentru cei ce au mai fost aici și pentru cei ce vin pentru prima dată surpriza e deschiderea unui restaurant. Se poate asigura mic dejun, demipensiune sau pensiune completă. Alte servicii precum spălătorie, etc.. Pensiunea Csatari este bine
poziționată, la o plimbare de doar 100 de metri de autobusul care face legătura cu salina Praid. Lacul Ursu din Sovata e la o distantă nu foarte mare față de pensiunea Csatari, maxim 10 kilometri. În perioada timpului frumos te poți bucura de o grădină frumos amenajată unde sunt puse la dispoziție, grătar și ceaun, precum și condiții de bălăceală. Pensiunea este ideală pentru grupuri si se poate asigura cazare pentru perioade mai lungi. Aici se organizează evenimente, petreceri. Toate ofertele acestei pensiuni, dar și multe altele le găsiți pe cazarepraid.info . Mai sunt si alte pensiuni in Praid gata sa va gazduiasca.

Accesibilitatea statiunii Praid

Localitatea Praid este accesibilă atât cu mașina sau autocar pe relațiile pe DN 13 A Bălăușeri – Sovata – Praid – Miercurea Ciuc (la 9 km de Sovata) sau pe DN 13 B Praid – Gheorgheni (58 km).
Pe calea ferată: Gara Praid, punctul terminus al liniei secundare Blaj – Bălăușeri – Sovata – Praid, care accede la magistrala feroviară Brașov – Sighișoara – Teiuș – Blaj – Cluj-Napoca – Satu-Mare – Oradea. Secția este operată de compania privată Regiotrans. Aici 6 perechi de trenuri sosesc și pleacă zilnic din stația Praid.
Pe calea aerului aeroportul internațional Târgu Mureș este la o distanță de doar 70 kilometri.
Alte obiective turistice în zonă: Rezervația naturală Canionul de Sus, Ștrand cu apă sărată, modern inaugurat acum 5 ani, Casa de fluturi, etc. Veniti sa vedeti si bucurati-va in Praid !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.