Cazare in Sovata la pensiunea Imola

cazare in sovata

Un loc linistit în natură inconjurat de multe ochiuri de apă care mai de care mai interesante. Așa putem descrie în câteva cuvinte stațiunea Sovata din județul Mureș. Micuța localitate transilvană este așezată la o distanță relativ medie de toate zonele țării. Sovata este un loc foarte frumos dar mai puțin mediatizat.

Cazare in Sovata

Daca vreti sa petreceti cateva zile in Sovata, neaparat aveti nevoie de cazare in Sovata. Va recomand sa intrati pe internet si sa cautati cazare sovata sau pensiuni sovata si veti gasi tone de informatii cu unitati de cazare in Sovata. Cazare in Sovata, gasesti relativ usor. In ultimul timp zeci de pensiuni , moteluri si hoteluri sunt gata sa-ti ofere cazare in Sovata. Toate unitatile de cazare in Sovata sunt mai mult decat interesate sa va ofere clipe placute si conditii bune pentru cazare in Sovata. Sau mergeti direct pe cazaresovata.info .

Cum ajungi in Sovata

În această localitate se poate ajunge și cu trenul, punctul de reper fiind orașul Alba Iulia de aici se pleacă spre Teiuș – Praid. Dacă timpul îți permite merită să vizitezi salina de la Praid. Micuța localitate Sovata se dezvoltă în jurul turismului, astfel apar o serie de unități de cazare. Cele mai noi oferte le găsiți pe cazaresovata.info, aici sunt puse direct ofertele proprietarilor, fără costuri ascunse etc.

Casa de Oaspeți Imola

Astăzi facem un tur virtual la Casa de Oaspeți Imola situată în Sovata situată pe strada Liniștei la numărul 4. Clădirea este concepută precum o casă etajată pentru a sporii și mai mult sentimentul de acasă.Unitatea de cazare oferă 14 locuri de cazare în 5 camere configurate separat pliate pe necesarul fiecărei persoane sau a unui cuplu. Fiecare cameră are baie proprie dotată cu cabină de duș. Camerele sunt luminoase și spațioase cu mobilă modernă și dormitor confortabil lucru foarte important atunci când te aflii în vacanță sau concediu. Tehnologia este prezentă prin acces la internet în toată locația precum și un TV cu programe prin cablu. Unitatea de cazare Imola dispune de centrală proprie așa cum e și firesc în această zonă înconjurată de păduri. Casa de Oaspeți Imola asigură oaspeților prezenți o parcare privată. În interior aveți posibilitatea să vă relaxați în salon la o cafea bună sau afară pe terasă, aceasta dispune și de un loc special amenajat pentru grătar. Tot în interior se mai află la dispoziția turiștilor o bucătărie utilată și dotată modern și evident un salon pentru a servi masa.

Atractii turistice

Unitatea de cazare își câștigă turiștii și prin faptul că este poziționată foarte aproape de Lacul Ursu l 15 minute de mers pe jos fiind principalul punct de atracție din stațiune, unul dintre cele mai mari lacuri de acest fel din Europa. Alte lacuri fiecare cu o particularitate proprie sunt puncte de interes în Sovata, apele de aici născute în mare parte în foste saline au o particularitate fiind foarte eficiente pentru tratarea infertilității și a deficiențelor de circulație a sângelui. Sovata este o stațiune de vizitat tot timpul anului, iar cei care au trecut pragul acestei unități de cazare au revenit cu drag.
Va asteptam in Sovata !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.