[ad_1]

Frumoasă „întâmplare”: Corul Filarmonicii „Paul Constantinescu” – Ploiești a fost invitat astăzi să intoneze Imnul României și să susțină un scurt recital la 𝗙𝗲𝘀𝘁𝗶𝘃𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲𝗮 𝗱𝗲 𝗣𝗿𝗲𝗺𝗶𝗲𝗿𝗲 a Campionatului Național de Junioare și Senioare – Cupa României, organizat de Federația Română de Gimnastică Ritmică.

Inspirat și… cu mesaj profund!

La finalul recitalului, dirijorul Eduard Dinu alături de domnul viceprimar Daniel Nicodim și de Președintele Federației de Gimnastică Ritmică, doamna Irina Deleanu, au înmânat medaliile concurentelor.

Și… dacă vreți să vă convingeți că instrumentul muzical cel mai complex e VOCEA, și ea… are puteri magice de a ne bucura sufletele, luați în seamă: Corul Academic al Filarmonicii “Paul Constantinescu”, condus de dirijorul Eduard Dinu, vă invită luni, 7 noiembrie, de la ora 19.00, la un concert extraordinar care vă promite o călătorie memorabilă în lumea muzicii contemporane îmbinând armoniile specifice genului cu elemente din sfera artei vizuale. Concertul, care va începe la ora 19.00, vă propune o abordare autentică a cântului coral.  Își mai dau concursul Cristina Ionescu (pian) și Relu Despa (percuție).

Biletele, în valoare de 30 lei (întreg), 20 lei (pensionari) și 10 lei (elevi si studenți) pot fi achiziționate de la casa de bilete a Filarmonicii sau online, de aici: https://filarmonicaploiesti.ro/…/concert-coral…/

Concertul va fi transmis integral live pe Virtual Concert Hall iar biletele virtuale pot fi achiziționate de aici. https://virtualconcerthall.ro/…/bilet-virtual…/

Articolul Corul Academic al „Paul Constantinescu”, invitat de onoare la  festivitatea de Premiere a Campionatului National de Junioare si Senioare – Cupa României a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link