[ad_1]

„Începând cu data de 31 decembrie 2022, ora 23:30 și până pe data de 01 ianuarie 2023, ora 0:30, se închide circulația rutieră între intersecția B-dul Republicii cu str. Tache Ionescu și sensul giratoriu de la catedrala Sf. Ioan Botezatorul (cu lăsarea sensului giratoriu liber traficului rutier), pentru desfășurarea spectacolului pirotehnic cu ocazia Anului Nou. Traseele publice locale din Ploiești se modifică, astfel:

Tr. 30: la sensul spre nord se circulă normal până la intersecția cu str. Gh. Lazăr, apoi va circula pe str. Gh. Lazăr, Nic. Bălcescu, Șt.Greceanu, Erou Călin Cătălin, Emile Zola, după care ruta cunoscută. Nu se efectuează stația Palatul Culturii.

Tr. 35 și 35b se vor scurta la Faredo.

Traseele 44 și 202 ale troleibuzelor vor fi scurtate la Hale Coreco. Legătura între Centru și Gara de Sud se va face cu celelalte trasee cu parcurs în zonă.

În funcție de dispozițiile Poliției Rutiere, atât intervalul orar cât și rutele ocolitoare specificate pot fi modificate”.

Este anunțul făcut de S.C. Transport Călători Express S.A. Ploiești și postat pe pagina de socializare a Primăriei Ploiești.

Așadar, asta avem de Revelion. O oră de restricții în traficul din centrul Ploieștilor, din pricina… focurilor de artificii. Și… punct. Nu concert, nu vreun moment special, nici măcar vreun grup organizat de colindători tradiționali, cu Plugușor, cu măști, etc..măcarașa, simbolic. NIMIC.

Articolul Noaptea de Revelion la Ploiesti: Restictii in trafic timp de o ora, pentru focul de artificii! apare prima dată în Primar in Prahova.

[ad_2]