Pensiunea Cochet – Cazare in Timisoara

pensiunea cochet

Pensiunea Cochet ofera cazare in Timisoara. Timișoara a fost scânteia revoltei populare de la noi din țară declanșată acum 30 de ani. În acest sens Timișoara găzduiește în această perioadă numeroși turiști. Orașul de pe Bega are oricum un flux ridicat de turiști având un centru turistic puternic dar și un centru medical de apreciat. Și din punct de vedere economic, Timișoara este un pol economic din această parte de țară. O contribuție în tranzitul turistic o reprezintă și aeroportul internațional Traian Vuia, cel ce face legătura cu principalele capitale din Europa și nu numai. Timișoara este în febra pregătirilor pentru că în anul 2021 este desemnată Capitala Culturală Europeană, în acest sens în anul ce vine se reabilitează toate clădirile istorice. În jur de 300 de mii de turiști tranzitează an de an Timișoara Județul Timiș are graniță cu Ungaria prin Cenad și Serbia prin Stamora Moravița. Pentru cazare in Timisoara gasiti pensiuni Timisoara, hoteluri Timisoara, moteluri Timisoara, sau mai nou o multime de apartamente care ofera cazare Timisoara. Multe dintre unitatile de cazare in TImisoara, au aparut dupa revolutie, de fapt majoritatea, fiindca vechile hoteluri sunt putine in multimea de oferte de cazare in Timisoara, din acest moment. Daca intrati pe internet su cautati cazare in Timisoara, o sa fiti surprinsi de multimea ofertelor de cazare in Timisoara, sau mergeti direct pe site-ul cu oferte de cazare in Timisoara cu telefoanele de contact direct cu proprietarii si anume www.cazaretimisoara.ro .
Timișoara este legată de restul țării prin liniile feroviare precum și puncte rutiere chiar pe anumite părți de autostradă Arad – Timișoara – Lugoj – Deva. Acest flux de turiști a adus după sine și dezvoltarea turismului. Numeroase oferte sunt pe internet, dar cel mai nou portal în acest sens este https://www.cazaretimisoara.ro/ sau site-ul partener https://www.pensiunitimisoara.ro .
Aici găsiți oferte direct de la proprietari, fără costuri ascunse. Muzeul Satului Bănățean, Mitropolia Banatului, Parcul Rozelor, Piața Operei sunt doar câteva din atracțiile turistice ale orașului.
Astăzi îți propunem un tur virtual la Pensiunea Cochet situată pe strada Emile Zola la numărul 79, o locație cu servicii de trei stele. Pensiunea Cochet este foarte aproape de Gara de Nord în zonă liniștită a orașului de pe Bega dar și la 10 minute de zona administrativă a Timișoarei și principalele centre comerciale. Locația este ușor de recunoscut o clădire etajată care găzduiește 5 camere în diverse configurații, simple, duble sau triple, sau cu două paturi, cameră pentru nefumători, în total 9 locuri de cazare. Fiecare cameră e frumos mobilată, dormitor confortabil, baie proprie cu cabina de duș. În camere și în întreaga clădire este acces la internet, toate camerele au instalații de climă. În exterior, pensiunea Cochet dispune de o parcare proprie securizată. Pensiunea Cochet dispune de un living și un bar frumos amenajate, iar gazdele primitoare își dau concursul pentru ca fiecare turist ajuns aici să se simtă foarte bine. Cei care au fost oaspeții acestei pensiuni Cochet au revenit mereu cu plăcere aici. Pensiunea este la o distanță relativ mică de aeroportul din Timișoara. Va asteptam cu drag !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.